Borttagning av en BMW 525 Grille

Det finns ett par anledningar till varför du kanske behöver ta bort gallret på en BMW 525i: installera en ny strålkastare för att ersätta en misslyckad en, eller uppgradera din grill till en eftermarknad ett, till exempel. På grund av den specifika installationen av gallret, dock kan detta vara en svår uppgift, även om gallret bara hålls på med ett par skruvar och clips. Övre clipsen

Öppna motorrummet och grundligt inspektera grill och närliggande områden. Det kommer att finnas två klipp på toppen av njuren (centrum krom delen av gallret) att klippa gallret i chassit nära kylaren. Det finns också en skruv som håller på gallret. Lossa skruven med en stjärnskruvmejsel. Bänd upp de två flikar med en skruvmejsel och dra försiktigt ut gallret framåt. Detta bör släppa toppen av gallret.
Lägre Videoklipp
p Om du tittar genom Chrome njuren nära strålkastarna, bör du kunna se två fler klipp att koppla ner i chassit. Dessa clips är placerade under blinkers och nära baksidan av strålkastarna på motorrummet sidan. Dessa är de svåraste klipp att se. På toppen av gallret området, kommer det att finnas en tillgång hål där du kan glida en mycket lång skruvmejsel ner vertikalt och tryck på klipp du ligger genom att titta genom framför grillen nära blinkers. Detta klipp hålls mycket hårt, så du kan behöva trycka hårt. När dessa klipp släpps, flytta tillbaka till njuren (mitten av gallret) och med hjälp av en skruvmejsel bända upp de två nedre clipsen som håller på den nedre delen av grillen.

sidogallren

När du har kromade grillen delen bort, kommer du att kunna ta bort de svarta plast sidogallren. Dessa hålls på med fem skruvar, två på toppen och tre på botten. Dessa är väl synlig och kan tas bort med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124921.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.