Var hitta en infraröd termometer

Infraröd termometrar mäter temperaturen genom att läsa värme nivåer som avges från föremål. De är populära bland mekanik, eftersom de kan användas för att mäta en bils motor temperatur utan att röra motorn. De är också bra för att kontrollera ugnstemperaturen och kontroll hot spots på brytare box. Byggvaruhus

byggvaruhus som Lowes och Home Depot, erbjuder alla typer av termometrar, inklusive IR-termometrar. Kontrollera i gången som bär termometrar och andra mätinstrument. Kontrollera också lagra webbplatser som Lowes.com och HomeDepot.com för butikskommunikation tillgänglighet, och online-rabatter. Båda nätbutiker kommer att visa dig om varan finns i din närmaste butik läge (med hjälp av ditt postnummer), eller kommer att berätta om objektet är endast tillgängligt på nätet.
Superstores

stormarknader som Wal-Mart, K-Mart och Target alla bär infraröda termometrar. Kolla in antingen auto utbudet avsnittet, eller hem sektioner förbättring av någon av dessa butiker. Kontrollera också sina webbplatser, Walmart.com, Kmart.com och Target.com för online tillgänglighet och prissättning.
Auto Supply Butiker

Auto leverans butiker också bära IR-termometrar. Dessa termometrar bör placeras med mätare och mätinstrument. Ställ en butik associera att hjälpa dig att hitta den produkt om du inte kan enkelt lokalisera termometern.
Internet Återförsäljare
p Det finns också ett antal webbplatser som erbjuder IR-termometrar till salu. Buy.com, Amazon.com och Geeks.com alla erbjuder dessa termometrar .. Kontrollera också online-auktion webbplatser som eBay.com och eCrater.com, eftersom dessa webbplatser erbjuder både nya och begagnade varor, och mycket lägre priser än i detaljhandeln. Kom ihåg att ta hänsyn till fraktkostnader när du köper från återförsäljare online.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124870.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.