Hur till Öka bränsle körsträcka och Lägg Hästkrafter

Du kan öka bränsle körsträcka och lägga hästkrafter till din bil lättare än du tror utan någon fancy utrustning eller komplicerade produkter. Det viktiga är att komma ihåg två saker. Först, är en motor som återstår vid optimal temperatur mer effektiv och kraftfull än en som är antingen för kallt eller för varmt. Det andra, behöver en motor i rörelse inte konstant bränsle för att upprätthålla dess hastighet. Genom att göra några små ändringar i din bil och lära sig en enkel körteknik, kommer du att belönas med en effektiv och mer kraftfull maskin. Saker du behöver
Automotive hög värme glasfiber wrap
Metal band
Kall luft intag
Visa fler instruktioner
1

Pumpa däcken till det maximala rekommenderat tryck. Ordentligt pumpade däck tillåter en bil att behålla sin hastighet genom egen kraft och kräver mindre stöd från motorn (som kräver bränsle och sänker din bränsleekonomi). De flesta människor inser inte att inte däck upprätthålls till rätt tryck minskar effektiviteten i din motor hästkrafter eftersom bilen inte kan röra sig på det sätt som det var avsett.
2

Linda avgasröret med en hög- värme glasfiber bandage från bara förbi motorrummet till och med där avgasröret ansluts till motorn (rubrikerna). När du är omslag, se till att varje omslag av bandaget överlappar sista med minst en 1/8th av en tum. När du är klar omslag, använda metall-band för att hålla ändarna på omslaget på plats. Detta kommer att förhindra värmen från att fly avgassystemet och minska effektiviteten i din motor och ger ökat hästkrafter.
3

Ta bort luftfiltret och höljet från bilens motor. Installera ett kallt system luftintag (stil och systemet kommer att bero på din bilmodell). Detta kommer att bidra till att upprätthålla en jämn ström av kall luft i din motor, vilket är nödvändigt för att det ska fungera med högsta prestanda, vilket ger dig extra hästkrafter och öka din bränsle körsträcka.
4

Använd en teknik som kallas " hyper-miling. " För att göra detta, uppmärksamma ljudet och hastigheten på din motor när du kör och låt bilen till kusten så mycket som möjligt, även på motorvägen, innan du ger det någon gas att få det igång. Om du vill resa på 65 mph, accelerera tills du är vid 65 och sedan kusten tills hastigheten på bilen sjunker till 60 mph. Sedan försiktigt tryck på gaspedalen tills hastigheten åter är vid 65. Lär dig att kusten till stoppljus mer snarare än att upprätthålla hastigheten så nära som möjligt till ljuset och bromsning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124869.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.