Hur man tar bort Mirror knappen från en vindruta

Knappen som håller backspegeln på vindrutan är limmad på vindrutan med en speciell form av epoxi som är superstark. Det finns en god anledning till detta, naturligtvis. Spegeln knappen måste tåla extrema temperaturer variations.This gör bort knappen en långsam process, men med omsorg, en som varje entusiast kan åstadkomma. Saker du behöver
Tiny spårskruvmejsel
Razor mattkniv
Platt-bladig färgskrapa
Visa fler instruktioner
1

bort backspegeln. Sätt en liten platt skruvmejsel i springan vid basen av spegeln knappen och tryck uppåt försiktigt tills du känner att den interna låsmekanismen öppnas. Vicka spegeln något och dra upp det. Vara fast men varsam eftersom det är möjligt att knäcka en vindrutan med för mycket tryck.
2

Arbeta dig rakblad brukskniv försiktigt runt kanterna på knappen, skära i limmet långsamt. Gå runt knappen minst tre gånger, skär lite djupare med varje pass.
3

Sätt bladet av din platt-blad färgskrapa under kanten av knappen, mellan knappen och glaset och bänd försiktigt upp på knappen. Var bestämd men mild. Flytta din färg skrapa runt kanterna på knappen, nyfikna från så många olika vinklar som möjligt.
4

Fortsätta arbeta din kniv runt kanterna på knappen om knappen inte lossna efter steg tre. Skär djupare och djupare in i epoxi med varje pass av kniven runt knappen.
5

in färgskrapa under kanten på knappen igen och vrid försiktigt. Flytta skrapa runt kanterna på knappen, böjning från olika håll. Ha tålamod och knappen kommer så småningom lossna.
6

Skrapa eventuella limrester från vindrutan med rakblad brukskniv, var försiktig så du inte repar glaset med spetsen av bladet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124838.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.