Den genomsnittliga kostnaden för att leverera en bil Overseas

Det är svårt att generalisera hur mycket det kostar att leverera en bil utomlands eftersom det beror mycket på storleken på bilen, dess drifttillstånd och sjöfart destination. Det är också viktigt att förstå att bilar ligger närmare sjöfarten terminaler kommer att kosta dramatiskt mindre leverans än de som ligger långt från terminalerna. Tusentals människor transportera sina bilar till olika platser varje år. Även om det kan verka överväldigande initialt, kan det göras med lite problem. Den Fakta

Shipping en kompakt bil från USA till Europa i allmänhet kommer att börja runt $ 750. De prisuppgifter raketerna om sända en större bil, till exempel en fullstor SUV, som kommer att börja runt $ 2.000. Transportera ett standard-sized bil till Australien från USA kommer att kosta ca $ 2950.

I de flesta fall, transport av din bil utomlands behöver frakta det i en ocean container. Det extra utrymmet i behållaren kan utnyttjas för personliga saker som levereras tillsammans med din bil. Om, till exempel, har du inkluderat husgeråd tillsammans med din bil som skeppas till Australien, kommer priset att vara ungefär $ 3200 för en 20-fots container som kan hantera en bil och några småsaker, eller du kan betala $ 4600 för en 40-fots container som rymmer upp till 47,500 pounds.
Tidsplan

tid det tar din bil för att nå sin destination beror på var bilen fraktas. Det kan ta några dagar eller flera veckor. Företaget du väljer att leverera din bil kommer att förse dig med dessa uppgifter samt eventuella problem prissättning som kan komma upp om bilen håller på att transporteras till en mycket avlägsen eller ovanlig plats.
Geografi

Bilar kan sändas från flera stora amerikanska städer, däribland San Francisco och Los Angeles i Kalifornien, Jacksonville eller Miami i Florida, New York, New York, Norfolk, Virginia, Charleston, South Carolina ;. Wilmington, Delaware, och Baltimore, Maryland, bland annat
p Om en bilägare inte bor nära en terminal, kan de utomeuropeiska avsändaren eller lokal auto mover transportera bilen till närmaste godsterminal för en avgift. Beroende på avståndet från din position till en leveransadress docka, kan priset börjar på $ 100 för ett par miles eller klättra till $ 900 om du befinner dig i Mellanvästern.
Överväganden

Sändningsförsäkring springer omkring 1,5 procent till 2,5 procent av det uppskattade värdet av fordonet, vissa auto politik även omfatta transportsektorn. Det kan också vara inkörsport skatter i Europa som kan kosta runt $ 200. Dessutom kommer icke operativa fordon debiteras extra för lastning och lossning. Övriga avgifter inkluderar nödvändiga pappersarbetet, t.ex. två kopior av en attesterad titel, en Shipper tulldeklarationen, och en förklaring om transport av farligt gods.
Fördelar

skicka din bil utomlands i en container garanterar att det kommer att komma fram till sin destination i samma skick den lämnade USA.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124785.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.