Hur ren Snap på Verktyg

Beläggningen av förkromning hittades på Snap On verktyg är utformad för att behålla glans och lyster i många år. Verktyg som används ofta kommer att behöva rengöras från gång till gång. Små områden av rost kan utvecklas på krom yta, och göra verktygen ser tråkigt och äldre. Ta bort olja, fett och rost kan göras snabbt med hjälp av en mild diskmedel och vinäger. Saker du behöver
Aluminiumfolie
baby flaskborste
Oparfymerad babyolja
Vinäger
Liten skål
Liquid Bucket
diskmedel
Mjuk bomull dukar

Visa fler instruktioner
1

Fyll en standard hushåll hink med 1 tsk. av flytande diskmedel och 1 liter varmt vatten. Placera en kopp tydlig vit vinäger i en skål och ställ åt sidan.
2

Använd borsten nappflaska att skrubba varje verktyg individuellt i hink med varmt tvålvatten. Den lilla skrubbning änden kan användas för att rengöra de områden inuti uttag och box-end skiftnycklar. Torka dem med en mjuk bomullstrasa.
3

Wad en fot lång bit aluminiumfolie till en boll. Doppa folien i ättika och försiktigt skrubba alla områden av de verktyg som visar tecken på rost eller en matt yta. Detta kommer snabbt att lysa dem och säkert ta bort rost.
4

Häll några droppar oparfymerad babyolja på en ren bomullstrasa. Torka varje verktyg helt med olja. Vrid spärrnycklar som du olja dem, och öppna /stänga justerbara dem också. Alla rörliga delar måste oljas. Avsluta genom att torka av varje verktyg med en torr bomullstrasa. Lämnar överflödig olja kan påverka greppet och orsaka ytterligare korrosion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124782.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.