Hur att fixa en 2003 Nissan Sentra SE-R

Den Sentra är en kompakt bil byggd av Nissan. Den konkurrerar främst med Toyota Corolla, Honda Civic och Mazda 3. SE-R version av Sentra är högpresterande sport modell. Det ger en större motor, större däck och hjul och sportig kropp trim. Fastställande upp din Sentra SE-R är ett måste om du vill sälja den eller byta in det, eller ens om du bara vill ha din bruksbil att titta och köra bättre. Saker du behöver
ersättningsdäcken
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Bring din Nissan Sentra SE-R till en serviceverkstad för att få all rutinunderhåll utföras. Byt olja och oljefilter (rekommenderad olja 5W30). Har överföringen och radiator spolas. Den Sentra SE-R är utrustad med 2,5 liters motor med en timing kedja än ett bälte. Det finns ingen anledning att byta kamkedjan, men kanske du vill ha den på service
2

Inspektera däck och byt ut dem om det behövs.. Den Sentra SE-R använder endast 17-tums däck, så ha detta i åtanke när du handlar för ersättare. Leta efter tecken på röta eller platta fläckar om fordonet har suttit upp en stund.
3

Har din Sentra SE-R fullt detaljerad, eller utföra detalj själv. Äldre bilar är bäst betjänt av att ta bort sätena för ångtvätt, liksom mattan, för att få bort fläckar och lukt. Notera eventuella trasiga inredningsdetaljer bitar och byt dem vid behov.
4

Ställ en body shop professionell att bedöma eventuella skador, inklusive repor i din färg. Åtgärda skadan och applicera ett nytt lager vax för att återställa din Sentra s måla lyster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124779.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.