Hur Rikta Motorcykel strålkastare

Motorcykel strålkastare är lika mycket en del av din säkerhet redskap som en hjälm och stövlar. Att se till att dina strålkastare hamnar rätt är en del av att försäkra din resa är säker. Till skillnad från en bil som har en större ram för att skydda och stödja strålkastarna, är motorcykel strålkastare inte lika skyddad från studsande och trängdes av vägen bruk och du kommer att behöva anpassa motorcykel strålkastare på en frekvent basis. Lyckligtvis är det svåraste om hur man kan anpassa motorcykel strålkastare räkna ut var dina rattarna är belägna. En snabb titt på din handbok kommer att visa dig och därifrån kan du följa dessa enkla steg. Saker du behöver
Blank Wall
Måttband
Flat Head eller Phillips skruvmejsel (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

Ha någon sitta på motorcykeln och håll det upprätt 25 meter från en tom vägg. Om du har ett centrum står du kan ställa in cykeln på detta, vilket gör att det främre däcket rakt mot väggen. Slå på din låga balkar.
2

Mät från marken upp till mitten av dina strålkastare på din motorcykel. Sätt ett märke på din tomma väggen på samma höjd. Addera 3

Titta på balkarna som de visas på väggen innan du. Du vill balkarna vara jämn och i linje med märket du placeras på väggen i steg 2. Om motorcykeln endast har en enda strålkastare, kommer du också att lysa på väggen på samma höjd.
4

Vrid justerskruvarna med din skruvmejsel eller vrida rattarna för hand ändra syftet med din strålkastare. En av dina knoppar eller skruvar kommer att flytta strålkastaren upp och ner, och en kommer att flytta det åt vänster eller höger. Rådfråga din manual eller experimentera med justerare för att ta reda på vilken som är vilken.
5

Använda ett måttband, mått från marken upp till mitten av den vänstra strålkastaren på motorcykeln. Upprepa detta för höger strålkastare och sedan göra justeringar som behövs tills balkarna är ännu. Om motorcykeln endast har en enda strålkastare, hoppa över detta steg.
6

Gör en markering på din vägg 2 inches ovanför där centrum av strålarna lyser på väggen när vände sig till halvljus.

7

Slå på din höga balkar och göra justeringar som behövs tills dina strålar jämnt syftar till märket du placeras på väggen i steg 5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124722.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.