Hur Till Flytta Baked-On Vinyl Dekaler

vinyldekaler kan lägga stil och ett eget utseende till en bil. Att utsättas för de tuffa utomhusmiljöer förhållanden, speciellt solen, betyder att så småningom grafiken behöver bytas. Det kräver inte mycket skicklighet, bara tålamod att ta på vad som kan vara ett mödosamt arbete. Dessa metoder gör det möjligt för dig att ta bort vinyldekaler som har exponerats för bakning solen. Saker du behöver
Rakblad
Citrus
fön rakkniv
Plast eller skrapa
Tjära och bug remover
Visa fler instruktioner
1 < p> Börja med fönsterdekaler. Dessa kan tas bort med hjälp av ett rakblad eller rakblad kanter skrapning verktyg. Arbete bladet under en kant av de grafiska och skrapa i små och tillbaka rörelser. Dekalen kommer brukar lossna windows relativt lätt oavsett vad deras tillstånd.
2

Blötlägg grafik med en citrus-baserade rengöringsmedel och låt dem sitta i ca 15 minuter. Detta kommer att mjuka upp limmet obligationen och gör borttagningen lättare.
3

Använd fön på dess hetaste inställning, och, med början på en av kanterna på bilden, börja värma vinylen. Detta kommer att värma limmet och göra det lättare att lossna grafiken.
4

Skjut kanten av plast rakblad eller plast skrapa under kanten på den bild som du värmer. Ta tag i det lyfte bit vinyl med fingrarna på din fria hand och dra långsamt grafiken utanför fordonet. Fortsätt denna process, peeling som du värma vinyl med fön.
5

Använd en trasa eller svamp och tjära eller bug remover för att avlägsna limrester kvar på bilen efter att grafiken har dragits off. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124713.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.