Hur Smörj låsen på bilen

Har du någonsin märkt lås på bilen bli lite svårare att vända? Fastställande detta är en mycket enkel sak att göra. Saker du behöver
spraya silikon med spray halm
liten skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Få en burk med spray silikonsmörjmedel och se till att den kommer med den långa sprut halm. Det är viktigt att använda silikon smörjmedel för detta eftersom det kommer att stanna i slussarna bättre än vattenbaserat glidmedel. WD-40 är en vattenbaserad smörjmedel. Du kommer också att behöva en liten skruvmejsel eller något att skjuta locket över i centrala facket.
2

Skjut kåpan inuti nyckelhålet åt sidan. Sätt sprayen halm i nyckelhålet bara förbi locket och spraya en viskning av silikon glidmedel. Använd en kort blast för kanske en sekund eller två. Ta spray halm och satte nyckeln i låset. Arbetet tillhållarna några gånger för att få silikonsmörjmedel sprids runt inne i låset.
3

Upprepa detta med alla lås på bilen. Glöm inte stammen. Tändningen kan också göras, men var försiktig att inte Goop upp det och ha silikon kör inne i bilen. Samma silikonsmörjmedel kan också appliceras på gångjärnen på bildörrar och
4

de låsmekanismerna. Du kanske inte inser dina dörrar är lite trög förrän de har smort. Bara öppna dörren och spraya gångjärnen på dörren och spraya låsmekanismen på baksidan. Typiskt mekanismen är en del av dörren och spärren inlägg är en del av bilen. Båda kan smörjas men mekanismen är den viktigaste delen.
5

Silikonspray kan göra en värld av bra för alla lås. När du har smort ett lås och sett resultaten, oddsen är goda att du kommer att sätta silikon smörjmedel i alla lås du äger eller har att använda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124703.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.