Hur man skär en motorcykel kedja

När du ändrar din motorcykel kan du välja att ändra storleken på dina dreven att påverka din utväxling. Vid byte drevet storlek, behöver du även justera längden på din kedja. Det enklaste sättet att göra detta är att köpa ett lager längd så att du kan klippa motorcykel kedja för att passa dina nya dreven. Även om du kan köpa officiella verktyg kedjebrytare, kan du klippa en motorcykel kedjan med några vanliga verktyg du förmodligen redan har. Det viktiga är att komma ihåg att du egentligen inte klippa något alls. Saker du behöver och White Paint Grinder Pen
(med metall hjul) katalog (2) C-klämmor
Stor skruvmejsel
Hammer
Visa fler instruktioner

1

Identifiera längden på kedjan som måste tas bort för att förse dig med rätt storlek drivkedjans din motorcykel. Använd en vit färg penna för att markera länken där du behöver "klippa" motorcykeln kedjan.
2

Slipa de övre och undre huvudet av nitarna ansluter din markerad länk till resten av kedjan. Addera 3

Lägg kedjan på din arbetsyta, nära kanten och fäst två C-klämmor på vardera sidan av den länk som du jorda niten heads off. Du vill att kedjan ska "stå upp" precis som det skulle vara på dina kedjehjul och inte ligga på länken ansikten.
4

Bänd ansiktet på länken från marken nitar. Använd en hammare för att arbeta din stora skruvmejsel som en mejsel som ansiktena av länken kommer tätt tryckt mot nitkroppen. När ansiktet på länken lossnar, förställa resten av denna länk (det kommer att dra isär lätt med nedsläpp) och kassera kedjan du har nu "klipp" från den längd du behöver.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124691.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.