Hur du ändrar Bil Radios

Med den ständiga förändringen i ljud elektronik och bättre bilradior, kan du bestämma att du vill byta radio i bilen och uppgradera för att ge dig fler funktioner och bättre ljud. Ändra bilradioapparater är en ganska enkel procedur och en som du själv kan göra inom en timme eller två. Du kan byta ut din gamla bil radio och installera en ny enhet som låter dig spela upp CD-skivor, MP3-filer eller lägga till många av de nyaste funktionerna i system bilstereo. Saker du behöver
Open end wrenchScrewdriverMasking tapeEmery trasa
Visa fler instruktioner
Hur du ändrar bilradioapparater
1

loss den negativa batterikabeln från bilens batteri med en öppen nyckel innan du försöker ändra bilradion. Placera kabeln ur vägen så att den inte rör vid några metalldelar.
2

bort vreden från framsidan av radion genom att dra dem rakt bakåt och ställa in rattarna åt sidan. Lossa frontplåten från framsidan av radion genom att använda en skruvmejsel för att lyfta plattan försiktigt, tills metallklämmorna i baksidan av plattan lossnar från fästet.
3

Skruva av radio från fästet med en skruvmejsel och dra den framåt ur hållaren. Var uppmärksam på hur ledningarna är anslutna bakom radion och vart de går (se tips nedan för mer instruktioner om att ta bort och fästa elektriska ledningar).
4 p Om du har ett kabelnät, bara lossa kablarna från baksidan av radion, annars lossa de elektriska ledningarna från varje radio-komponenter som högtalare, jordkabel och ledningar som kör till säkringsdosan under instrumentbrädan. För att göra det lättare för installation av den nya radio-, etikett vardera av trådarna med maskeringstejp för att komma ihåg vilka som ska ansluta.
5

Ta bort den gamla radion ur hållaren och skjut den nya radion i läge i konsolen utan att fästa skruvarna ännu. Börja plugga de elektriska ledningarna på plats hur de kom ut.
6

Sand det område där jordkabeln fästes med en bit smärgelduk för att kontrollera att tråden gör en bra anslutning. När den är klar, anslut jordledningen.
7

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln till bilens batteri och vrid tändningsnyckeln till läget ON och slå på radion för att kontrollera att det fungerar ordentligt.
8

Vrid radion och av tändningen och koppla radion till konsolen med hjälp av skruvar för att fästa den på ramen. Snap plattan radio locket tillbaka i position över radion och placera radion vreden tillbaka på radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124667.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.