Hur Starta en bil som har slut på gas

Om du är den typen att låta bilen ständigt köra på nära tom eller kommer du köra förmodligen helt ur gas vid något tillfälle. I många fall är det lång promenad till bensinstationen den svåraste delen av denna pinsamma situation, men ibland kan du också ha en svår tid att starta om bilen även efter att du lagt mer gas i tanken. Instruktioner
1

Fyll tanken med minst två liter gas för att få dig till nästa bensinstation. Placera tanklocket igen innan du försöker starta bilen.
2

Pump gaspedalen några gånger för att hjälpa till att få den nya gasen rör sig genom systemet.

3

Vrid nyckeln till "ON" för att prima bränsleinsprutarna om din bil har ett bränsleinsprutningssystem (hoppa över detta steg om den inte). Vänta några minuter.
4

Vrid nyckeln hela vägen för att starta bilen. Du kan behöva hålla nyckeln i stället för ett par sekunder innan bilen välter.
5

Vänta några minuter och sedan upprepa processen om bilen inte startar efter första försöket. Om det efter fem försök att bilen inte startar, låta bilen att sitta i minst en timme innan du försöker igen. En betrodd verkstad
6

Bärga bilen om det efter en timme är det fortfarande inte omstart. Du kan ha andra problem på grund av att bilen kör av gas, som smuts eller skräp igensättning dina gasledningar eller bränslefiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124666.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.