Hur vill kolla en Battery Drain Från en generator

Batteriet är ansvarig för att driva det elektriska systemet i ditt fordon. Generatorn är ansvarig för att ladda batteriet eftersom det annars skulle den dö ganska snabbt försöka driva allt i en modern bil. Om generatorn misslyckas eller battericellerna dör, då batteriet inte hålla laddningen. Eftersom båda dessa frågor kan orsaka samma problem, kolla källan till batteriet laddas ur. Saker du behöver
3/8 tums hylsnyckel och socket set
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil genom att dra i Huvlås spaken och lokalisera batteriet.
2

minuskabeln från batteriet med hylsnyckel. Placera sockeln i nyckeländen över muttern som håller kabeln på och vrid moturs för att lossa det nog så att du kan ta bort den från batteriet. Upprepa denna process med pluskabeln.
3

Ta ut batteriet ur bilen och ansluta den till en batteriladdare. Anslut den positiva ledningen på laddaren till den positiva polen på batteriet. Anslut därefter minuskabeln från laddaren till den negativa terminalen och slå på laddaren på. Du bör märka mätaren stiga och ge dig kraften som tas ut av batteriet. Effekt för ett 12-volts batteri bör läsa 14 volt på laddaren.
4

Ladda batteriet i 12 timmar om laddningen på batteriet inledningsvis inte läst 14 volt.

5

Notera uteffekten från batteriet efter slutförd laddning. Vänta några timmar och kontrollera batteriets effekt. Om batteriet inte håller på 14 volt, så att batteriet är dött och kommer inte att hålla laddningen. Om batteriet inte hålla laddningen, då generatorn fungerar och orsakar batteriet tömmas. I detta fall måste generatorn bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124655.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.