Hur att rengöra & Vinterförbereder Övertagna Homes

Med bolånekrisen början 2008, var många hem återtas av banker och andra långivare. Rengöring och vinterförvaring hemmen för att bevara långivarnas investeringar är en service till långivaren och ett sätt att tjäna pengar och lägga till värdet av andra bostäder i området. Saker du behöver
städmaterial, rörmokare frostskyddsvätska, malkulor, kompressor, trädgårdsslang, gräsklippare, kratta
Visa fler instruktioner
Hur att rengöra och vinterförbereder övertagna hem

1

bort allt skräp, personliga tillhörigheter, mat, kläder, möbler och diverse objekt kvar av den tidigare åkande. Klipp och säkra klipp som behövs.
2

Vakuum och ånga rengöra alla mattor, tvätta hårda golv och desinficera badrum väggar och apparater. Efter allt är torrt, applicera bakpulver. Stäng spjäll på värmeelement. Täck skorstenar eller andra öppningar som fåglar eller varmints kunde använda för att få tillträde.
3

Ren kök hyllor, handfat och apparater som du rengöras och desinficeras i badrummet objekt.
4

Stäng av huvudvattenledningen till huset, sedan tömma varmvattenberedaren, tankar toalett och alla andra linjer vatten, såsom linjen till en automatisk ismaskin i kylskåp. Öppna utanför vatten tappen och bifoga en trädgårdsslang med en adapter till din kompressor. Blås ut linjerna i all instängd vatten så att det inte fryser och rör brista.
5

Häll rörmokare frostskyddsmedel i sänkor, duschar, badkar, toaletter och tvättmaskin avlopp. Se till att allmännyttiga tjänster till huset är avstängda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124626.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.