Hur Avdimma en vindruta

Dimma på en vindruta kan vara antingen irriterande eller farligt beroende på hur mycket kondens på vindrutan och hur det påverkar din vision . Även om du använder bilens luftkonditionering och defogger att bli av med fukt , är chansen att det kommer att dyka upp inom några minuter . Den imma är ett resultat av vindrutan på insidan är vid en annan temperatur än på utsidan av bilen. Om du vill eliminera dimman helt under körning , måste du få den inre lufttemperaturen nära utomhustemperaturen . Instruktioner
1

Låt frisk luft in i bilen genom att knäcka fönstren öppna . Spridningen av yttre luft allena räcker ofta att defog vindrutan utan att aggregatet /luftkonditionering . Detta kan inte vara möjligt ibland på grund av kyla eller regn , men att installera vent visir på fönstren kan minska problem som regn .
2

Vrid aggregatet /luftkonditionering på fläktens maximala inställningen , ställ in till " defroster /defogger " inställningen och starta den på en varm temperatur . Den varma luften från ventilerna kommer att absorbera fukt på vindrutan snabbare eftersom varm luft innehåller mer ånga . Det kommer dock också åter dimma snabbt , så att du inte kommer att hålla det här varma för länge .
3

Sänk temperaturen i ventilerna " luft gradvis . Få temperatur ventilerna " luft mycket nära den för luften utanför bilen så vindrutan är samma temperatur på båda sidor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124614.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.