Hur du programmerar en Ford Taurus Radio

De flesta förare älskar att lyssna på musik, lyssna på nyheter och väderrapporter, eller fånga deras favorit pratshower när de är i en bil. Du kan programmera 06:00 stationer plus sex FM-stationer i en Ford Taurus. På så sätt, i stället för att söka efter din favorit radiostationer när du är i bilen, de ska vara bara en knapptryckning bort. Instruktioner
1

Lokalisera stora runda Ström /Volym knappen knappen längst till vänster i radions reglage. Tryck på knappen på en gång för att stänga av Ford Taurus radion på.
2

Välj AM eller FM radiostationer. Tryck på AM-eller FM-knappen placerad direkt till höger om effekt /volymknappen.
3

Hitta scan knappen längst till höger på kontrollpanelen. Det är i slutet av minnet förinställda knappar märkta 1 till 6. Tryck på Skanna för att höra korta prover av alla stationer Ford Taurus radion kan plocka upp. Efter det har drivit en gång, fungerar scanningen knappen automatiskt. Det fortsätter att skanna från en station till nästa tills du stoppar det.
4

Hitta SEEK knappen placerad direkt under den stora runda Ström /Volym knappen knappen. Skjut SEEK knappen om du vet vad din favorit radiostationer är, och du måste hitta dem. SEEK knappen fungerar manuellt. Du måste hålla trycka på knappen för att hitta nästa radiokanal.
5

Programmera en Ford Taurus radio genom att ställa in önskad station. Använd scan eller söka för att hitta en radiostation. Därefter, tryck och håll i det första minnet förinställningsknapp. Du hör en kort tystnad innan du hör den station du har valt igen. Släpp knappen. Nu, för att finna att radiostationen, slog det första minnet snabbvalsknapp för att ställa in den
6

programmet återstående minne förinställda knappar (två till sex) på samma sätt. Tryck på strömknappen /volymratten knappen igen för att stänga av radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124590.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.