Hur får Pre-1980 Rapport Vehicle History

Idag är det lätt att komma in i chassinumret (VIN) och få en historia rapport på våra fordon. Men före 1980, var det en annan historia. Det var svårt att få korrekt information utan ett standardsystem. För ett fordon som tillverkats före 1980, måste du ha mycket specifik information för att få en historia rapport på din bil, och du måste veta vart man ska vända. Saker du behöver
Internet
Fordon specifik information
VIN
Visa fler instruktioner
1

Fordonets identifieringsnummer (VIN) var inte standardiserad till 1979 -80. Systemet använder ett 17-talsystem för att identifiera varje enskilt fordon tillverkas. Före detta implementerades använde tillverkarna vins som var unika för deras företag bara.
2

För pre-1980 VIN informationen, är den bästa källan för information den ursprungliga tillverkaren. Kontakta tillverkaren, såsom Ford, Chevrolet eller Chrysler, att bestämma vilken information du behöver för att få rapport fordon historia.
3

När du reda på vilken information som behövs, samla det informationen från fordonet, till exempel fabrikat, modell, motortyp, ursprungliga priset, tillverkning plats. Var så specifik som möjligt. Detta är den ursprungliga informationen som används för identifiering av fordon, och det skilde av företaget.
4 p Om du inte hittar en historia rapport via denna väg, skulle Department of Motor Vehicles (DMV) vara din sista skottet på den information du söker. Den DMV har många års rekord på fordon, och kan göra en sökning för att förse dig med information som kan användas för att få din rapport fordon historia.
5

Använd Internet för att koppla in bilens specifika information för att hitta den rapport fordon historia.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124560.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.