Hur man byter Ringen på en Honda CRF70

Honda CRF70 är en liten mini cykel som ger unga och små statured racers riktiga Honda prestanda i en storlek lämplig för dem. Oavsett om du tävlar din CRF70 eller bara rida på stigar, är makt det förpackningar i sin 70cc motor uppenbart så fort du vrider på gasen. Däremot kan den kraften börjar avta om ringarna går dåligt. Byta ringar på CRF70 är ganska enkel och kan lätt utföras av någon nybörjare mekaniker. Saker du behöver
cykelställ
Skruvmejsel
tändstiftsnyckel
Hylsnyckelsats
Nya ringar
Visa fler instruktioner
1

Set cykeln upprätt på cykeln står för att göra det lättare att arbeta med. Använd skruvmejseln för att ta bort den vänstra plast vanten på cykeln. Använd uttaget inställd för att ta bort bultarna i avgassystemet undersidan av vanten.
2

Dra avgassystem av motorn efter att ta bort bultarna och sedan använda tändstiftsnyckel för att ta bort tändstiftet ur motorn. Använd uttaget inställd för att ta bort bultarna som håller den övre änden av motorn på plats.
3

Skjut försiktigt övre änden av motorn i den nedre delen för att exponera kolv. Använd tång för att dra de gamla ringarna bort av kolven och skjut sedan de nya på plats. Skjut försiktigt den övre änden av motorn tillbaka på kolven och dra åt bultarna.
4

Skruva tändstiftet tillbaka in i motorn och sätt tillbaka tändkabeln. Sätt tillbaka avgassystemet med monteringsverktyg och sedan montera plast vanten på plats igen. Starta cykel upp och se hur det går!

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124558.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.