Hur vinterförbereder en husbil

Under vintermånaderna, är det troligt att du kommer att använda din husbil mindre ofta än den varmare säsongen. Om din husbil kommer att parkeras för en längre tid under vintern, kommer du vill vinterförbereder fordonet för att skydda alla system för att säkerställa drift när du börjar använda det igen. Du kommer att vilja avsätta flera timmar att vinterförbereder en husbil innan parkering det för säsongen. Instruktioner
1

Ta hand om rörsystemet först se till att rören inte fryser under vintern. Koppla bort alla vattenledningarna i din husbil och plats frostskyddsmedel i VVS-system. Använd speciellt framtagen version för husvagnar och husbilar medan du gör detta. Låt din vattenpump att suga frostskyddet genom dina VVS-system.
2

Täta eventuella öppningar inne i husbilen. Under vintermånaderna, vill du inte buggar och djur med hjälp av din RV som deras skydd. Stäng alla fönster, dörrar och försegla eventuella hål som kan tillåta för djurs tillträde. Också, kasta ut alla livsmedel.
3

Haka gasledningarna inom din husbil. Om du använder propan, kan du koppla bort tankarna och tejpas ihop exponerade ledningar.
4

Täck husbilen med en presenning eller placera den under en bil port. Du kommer att vilja kontrollera mängden fukt som kommer in i fordonet under vintermånaderna. För interiören, kommer du vill använda en kemikalie som kan hjälpa till att absorbera all fukt som kommer in i luften. Exempelvis kan produkten Dri-Z-Air lämnas inne i en öppnad behållare inuti husbilen för att bli av med fukten. Under däck av husbilen
5

Place betongblock före att parkera det för vintern. Detta kommer att bidra till att förhindra torr röta uppstår.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124543.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.