Hur man gör en V8 motor få bättre gas körsträcka

Den moderna V8-motorn är kapabel att återvända utmärkt bränsleekonomi både på motorvägen och i staden. Men det finns saker du kan göra för att maximera dina miles per gallon. När det gäller bränsleekonomi, små saker lägga upp, därför är det viktigt att se till att du funderar på hur din körstil och mönster underhåll påverka din gas körsträcka. Instruktioner
1

Undvik hård acceleration. Hård acceleration kan orsaka en V8-motor som använder en enorm mängd bränsle, i vissa fall, doppa i ensiffriga tal med avseende på miles per gallon. Smidig och mjuk acceleration kommer att förbättra din gas körsträcka avsevärt.
2

inte skynda. V8-motorer producerar en hel del makt, och frestelsen att utnyttja denna extra kraft kan leda till alltför höga körhastigheter. Genom att köra på hastighetsgränsen, kommer du att nå den högsta möjliga bränsleekonomi. För att ytterligare förbättra miles per gallon, använder farthållaren när det är möjligt.
3

Kontrollera att din motor är servad vid rekommenderade intervall. Hålla din V8-motor trimmad, och byte av olja och filter regelbundet kommer att se till att motorn körs på högsta möjliga effektivitet, vilket leder till dramatiskt förbättrad bränsleekonomi.
4

Använd rekommenderat bränsle. Om din V8 motor behöver premium bränsle, använd den. Din motor kommer att köras på en lägre grad av bensin, men det kommer att köras med reducerad prestanda och bränsleekonomi. Använd alltid oktan som anges av tillverkaren.
5

inte tomgång motorn i onödan. Stäng av motorn när fordonet inte är i rörelse under en längre period.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124537.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.