Vad är syftet med ett tanklock?

En tanklock är en viktig del av ett fordons bensintank. Trots det lilla formatet och billigt i pris, ger ett tanklock ett antal kritiska funktioner i fråga om bensin-tank säkerhet och integritet. Seal Gas Tank Rök

tanklock hindrar rök gastank från att lämna ett fordons bensintank. Bensinångor är kända cancerframkallande ämnen som också bidrar till dålig luftkvalitet. En tanklocket håller dessa rök och ångor säkert finns i en gastank.
Skydda fordonsbränsle Supply


För att skydda fordonets bränsletillförsel från utsidan kontaminering, det måste tätas och innesluten i en bensintank. En gas cap tätar ett fordons bränsletillförsel och skyddar den från yttre föroreningar.
Trycksätta Gas Tank

tanklock hjälper till att hålla ett fordons bensin försörjning under tryck, ett tryck som hjälper bensinen att flyta lättare ur bensintanken. Trycksatt bensin plockas upp av ett fordons bränslepump mycket lättare än icke trycksatt bensin. Skydda Gas Tank Inlet


A bilens bensintank inlopp ger ingångspunkt för inkommande bensin in ett fordons bensintank. Eventuella skador eller upprörd att denna gastank inlopp skulle äventyra en gastank förmåga att tankas. Ett tanklock skyddar denna kritiska komponent gastank.
Förhindra Gas Tank Korrosion

Någon utanför fukt som kommer in i en bensintank ökar chansen för bensintanken rost och erosion, förhållanden som allvarligt kan skada integriteten i en bensintank. En gas lock förhindrar utanför fukt tränger in ett fordons bensintank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124524.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.