Vad är funktionen av Car Struts?

Bil struts är ett vanligt alternativ till grundläggande chocker. Även om mycket liknande konstruktion och funktion, stöttor lägga lite mer stabilitet i en bil åktur. Stabilisera fjädringssystem
strävor

Car, som i grunden bara glorifierade stötdämpare, används för att stabilisera den totala funktion och integritet av en bils fjädringssystem. Tillsammans med bladfjädrar, spiralfjädrar, och barer stabilisator, stöttor lägga ökad spänning och stöd till en bils fjädringssystem.
Minska fordonens Bounce

Som ett fordon körs över varierande förhållanden, har den en tendens att studsa och hopp beroende på grovhet och /eller ojämnheten av en given vägbana. Struts tillämpa olika grader av spänning till den främre och bakre delen av ett fordon som begränsar väg studsar och ojämnheten.
Upprätthålla stabila Fordonets

Utan struts, en fordonet skulle vara mycket svårt att kontrollera och har en mycket hård, oregelbunden, ryckig åktur. Fordon stöttor bidra till att upprätthålla fordonets styrning och rida genom att hjälpa att fördela vikten karossen under fordonets drift. De flesta fordon har fyra stöttor --- två på baksidan, två i fronten --- att arbeta tillsammans för att upprätthålla en kontrollerad åktur.
Minska Ram Stress

Struts absorberar mycket av den stress och påverkan som en bil upplevelser under drift. Utan struts, skulle en hel del stress och bultande överföras direkt till bilens ram, vilket resulterar i en mycket ojämn och hackig rida och, i extrema fall, ram skador.
Bidra till Korrekt hjulinställning

Korrekt hjulinställning är avgörande för hälsan hos en bilens däck samt för att upprätthålla adekvat riktad kontroll. Struts utöva spänning på bilens hjul (både fram och bak), vilket bidrar till att hålla dem i rätt läge och studsar upp och ner och vajande åt sidorna, kan alla påverkar negativt inte bara däckens livslängd men fordonskontroll.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124483.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.