Så här ansöker Bättringsfärg för Bil Repor

Färgen på bilen är utsatt för otaliga faror. Över tiden, producerar damm i vinden hårfina repor som detaljer kan bli av. Dock är en kollision med en kundvagn i snabbköpet parkeringsplatsen annan historia. Följ denna guide och lära sig att tillämpa bättringsfärg till bilen och bli av färgflagor och de större repor. Saker du behöver
tvål och vatten
Vax och fett remover
Automotive maskeringstejp
Automotive kropp primer
220 - och 600-grit sandpapper
tuschpennan
Automotive klart coat
1000-grit sandpapper
Automotive gnugga förening
Visa fler instruktioner
1

parkera bilen på en säker plats och se till att temperaturen inte understiger 40 - grader Fahrenheit. Lokalisera alla repor du behöver för att röra upp din bil så att du kan arbeta med dem alla under hela denna process.
2

Tvätta repor och omedelbara omgivningen med tvål och vatten, sedan använda vax och fett remover. Täck området runt scratch med fordonsindustrin maskeringstejp. Om scratch visar den nakna ytan av metall eller plast område du behandlar, gå till steg 3. Om inte annat, gå till steg 4.
3

Spraya scratch med tunna lager grundfärg och låt den torka enligt instruktionerna från tillverkaren. Torktid kan variera beroende på omgivningens temperatur. Slipa grundfärgen med 220-grit sandpapper och avsluta med 600-grit vått och torrt sandpapper.
4

Rengör primad yta av damm före målning. Tryck spetsen på ritpennan på en ren, hård yta för att starta färgen flyter. Rengör överskott av färg från spetsen med en ren trasa, sedan tillämpa tre eller fyra tunna lager till repad yta. Låt färgen torka helt, efter produktens tillverkarens rekommendation.
5

Spraya målade området med bil klarlack. Applicera flera tunna lager och låt det torka följa rekommendationerna från produktens tillverkare. Sand området med hjälp av 1000-grit sandpapper och vatten. Arbeta målade området till en slät yta.
6

Rengör området med damm. Ansök gnugga förening till det målade området att ge det en glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124480.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.