Hur man använder en Tow Strap

Om bilen behöver bogseras en kort sträcka, behöver du inte betala en bärgningsbil förare. För en bråkdel av kostnaden för en enda släptåg, kan du köpa en bogsera rem från Biltema, eller online, och bogsera bilen själv. En tåga rem är en tjock, vävd rem med en krok i varje ände. Krokarna är införda i ett hål i ramen för varje fordon. Du behöver också en drivrutin för varje fordon, och eftersom låga hastigheter rekommenderas vid bogsering av ett fordon med bogsera remmar, lite tålamod. Denna artikel kommer att förklara hur man använder en bogsera rem. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Titta under bilen nära axeln och hitta en av de små hålen i ramen. Det är där du placerar kroken på bogsera rem. Dessa små hål måste finnas på varje tillverkad amerikansk bil och de flesta utländska modeller, och ligger oftast nära axeln. Gör detta för båda fordonen.
2

in kroken i släptåg remmen i öppningen på både dragfordonet och fordonet som ska bogseras. Försäkra att bogsera remmen inte skaver mot något vasst metallyta på ramen eller stötfångaren eftersom detta kan leda till att bogsera rem för att rippa eller riva.
3

Drive med försiktighet. Det rekommenderas inte att du överskrider 25 till 30 MPH medan bogsering av ett fordon med en bogsera rem. Föraren av dragfordonet ska köra långsamt och var försiktig när du applicera tryck på gaspedalen. Undvik snabba starter och stopp. Föraren i den dragna bilen bör undvika ridning bromsarna som kan orsaka onödig påfrestning på bilen gör bogsering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124460.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.