Hur få bättre gas körsträcka på en Subaru Legacy

Subaru Legacy har ett gott rykte om att vara en ekonomisk bil. Det blir bra gas körsträcka normalt vilket är en stor pengar sparare. Naturligtvis finns det några saker du kan göra för din Subaru Legacy för att göra det få bästa gas körsträcka möjligt. Genom att läsa den här artikeln, får du ut det mesta av din bil för många år framöver. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lufttrycket i däcken. Kontrollera inte din lufttrycket när däcken är varma. Värme gör dem expandera och du kommer att få en felaktig avläsning. Om din lufttrycket inte är vid sin fulla kapacitet kan det orsaka din gas körsträcka minskar med 3 procent. Detta lägger upp med tiden. Om din lufttrycket är lågt, tillsätt luft och hålla alla däck lika.
2

Har din Subaru Legacy hjul i linje med en professionell. Om din bil inte är rätt placerad det inte kommer att få så mycket hästkrafter som kommer att minska gas körsträcka. Förutsätt inte dina hjul är rätt inriktade bara för att du köpte den helt ny.
3

Håll bromsarna från att dra. De kan behöva justeras. Detta kan göras samtidigt som du får dina hjul linje. Göra en avtalad tid för både kommer att skära ned på kostnaderna och kommer att få din Subaru Legacy redo att få den bästa gas körsträcka det kan få.
4

bli av med extra vikt. Vikt orsakar din Subaru Legacy för att arbeta hårdare, vilket betyder att den använder mer gas. Om din Subaru Legacy har ett takräcke, ta bort det när du inte behöver det. Detsamma gäller för eventuella arbetsredskap eller utrustning som du kan hålla i bilen eller bagageutrymmet. Bara lägga vikt när du behöver.
5

Stäng av luftkonditioneringen och rulla ner fönstren. Luftkonditionering förbrukar gas, samtidigt som dina fönster ner kan svalka av dig med någon tillsats förlust av gas. Inte använda din luftkonditionering kan använda 5 procent mindre gas.
6

Kontrollera att gas-skötare (eller dig själv, om du pumpar) sätter gasen tillbaka locket ordentligt. Du kan förlora gas om locket inte sätts tillbaka på rätt sätt. Eftersom du har betalat för gasen, se till att du inte förlorar en droppe av det.
7

Använd funktionen farthållaren av Subaru Legacy. Att bo på ett konstant varvtal använder mindre gas än om du ständigt använder bromsen och gaspedalen. Detta är en anledning till motorväg gas körsträcka är högre än i-stan gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124448.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.