Om Automotive Tire Mätarställning

En av de mest förbisedda men viktiga aspekter av underhåll av fordon är att hålla dina däck i gott skick. Att veta om bil däck körsträcka kommer inte bara hjälpa dig att behålla din bil, men kommer att spara pengar. Betydelse

vikten av rätt däck underhåll kan inte överskattas. Däck som aldrig har roterats eller ordentligt pumpade kosta föraren en massa pengar och också utgör en fara för föraren och för alla andra förare på vägen. Däck ska roteras varje 3000 miles. Varje hjul tar sin egen unika viktbelastning, och om däcken inte roteras ordentligt dina däck slits ut mycket snabbare.
Funktion

Alla nya däck omsorgsfullt utformad för att skydda passagerare i ett fordon. En uppsättning däck som är väl underhållna bör pågå i minst 60.000 miles. De är mest effektiv och säker när det underhålls enligt tillverkarens specifikationer, vilket innebär att ha däcken pumpade till rekommenderat pounds per kvadrattum. Korrekt inflation optimerar bilens köregenskaper, vilket leder till längre livslängd på däcken.
Typer
p Det finns många olika typer av däck som finns på marknaden idag. På den dyra änden, det finns däck som är mer benägna att ha längre körsträcka förväntade. För de flesta förare, är en standard för alla väder radialdäcket bäst. Addera Missuppfattningar
p Det är en farlig och falsk tro på att ett däck som är avsett att pågå i 60.000 miles kommer att pågå så länge oberoende av underhåll. Även de bästa däcken på marknaden måste vårdas på rätt sätt genom att roteras varje 3000 miles och genom att se till att de drivs inom korrekt lufttryck.
Fördelar
< p> med däck på din bil som är ordentligt underhållna och har en definierad, kommer även slitbanan ger många år av säkerhet och hundratals dollar sparade från bättre gas körsträcka. Utöver bränsleekonomi, kommer väl hand om dina däck ger dig mer tid till nästa däck köp. Ju fler miles du tryggt kan sätta på dina däck, desto mer pengar du kommer att spara på lång sikt.
Varning

Alla vill sina däck för evigt. Även om detta inte är möjligt, är det möjligt att kraftigt öka antalet miles sätta på dina däck innan de behöver bytas. Att försumma dina däck kan vara förödande. Byta slitna däck kan tyckas dyrt, men det är viktigt. De extra pengar på fickan nu kan rädda liv senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124435.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.