Hur hitta en Ford Windstar Owners Manual

En Ford Windstar Owners Manual är en av de mest praktiska böcker att ha till hands om du äger en Ford Windstar. Många biltillverkare har beslutat att göra ägares manualer för sina fordon tillgängliga på nätet snarare än bland hela Owners Manual i pappersform. Det är inte heller ovanligt att köpa en begagnad Ford Windstar utan en bruksanvisning. Om du behöver en bruksanvisning för en Ford Windstar, här är hur man får en. Saker du behöver Review, en Internet-anslutning
Adobe Acrobat Reader
Visa fler instruktioner
1

Högerklicka på länken i avsnittet Resurser nedan. Välj "Öppna länk i en annan flik". Detta kommer att öppna Ford Fleet Bruksanvisning Ladda hemsida i en annan flik så att du kan hänvisa till dessa instruktioner.
2

Välj år din Ford Windstar gjordes från den första rullgardinsmenyn. Så länge din Ford Windstar modell år är 1996 eller senare, kan du ladda ner bruksanvisningen för gratis.
3

Select Ford i den andra rullgardinsmenyn på Ford instruktionsboken webbplats .
4

Select Windstar i Model listrutan, klicka sedan på Skicka. Detta kommer att ta dig till en nedladdningssida där du kan ladda ner viktiga dokument som rör underhåll och garanti för din Ford Windstar. Beroende på året, kan det finnas en eller flera Ägarmanualer, samt en planerad underhållsservice Guide och en fil med garanti för din Ford Windstar.
5

Klicka på Ford Windstar Bruksanvisning för att hämta bruksanvisningen för din Ford Windstar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124424.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.