Om att måla bilar

Måla en bil är ett bra sätt att avsluta ett jobb kroppen reparera eller återställa en förlorad blankt utseende för att få tillbaka den vackra utseende du blev kär. Däremot har bilen målning gått bortom målet att göra bilen sticker ut som ny, det kan också frigöra konstnären i dig att uttrycka dig i världen, en väg åt gången. Funktion

Måla bilen själv kräver några försiktiga steg. Tvätta och rengör bilen kroppen helt med tvål och vatten. Applicera ett lager vax-fett remover för att se till att det inte finns damm eller smuts hänger på kroppsytan. Sand ner kroppen till en slät yta med sandpapper. Tvätta bilen igen och låt den torka. Använd maskeringstejp och tidningar att maskera lister, glas, strålkastare, sidospeglar, lampor och områden som måste skyddas från färg. Applicera ett lager primer för att hjälpa den nya färgen fäster till kroppsytan. Låt det torka och sand ner det till en jämn yta. Applicera två lager färg med en 15-minuters intervall mellan och låt färgen torka i 2 timmar. Slutligen, fäst tre lager av klarlack med 15 minuters intervaller i mellan och låt färgen torka i 2 timmar.
Överväganden

Car målning bör göras i ett slutet och varmt område för att skydda färsk färg på kroppen mot vind och damm. Innan du börjar, genomblött golvet med färskt vatten för att hjälpa fångar damm som kan flyta omkring i rummet så mycket som möjligt. Bär alltid och munskydd för att undvika att andas sprayfärg. Också bära långärmade skjortor och latexhandskar att hålla måla av din hud.
Funktioner

Billack kan vara riktigt knepigt att fungera, även om du är arbeta inuti en byggnad, bort från vind och trafik smog. Damm tenderar att finna sin väg och envist hålla sig till färsk färg. För att lösa detta problem, många auto målare använder en kabel för att jorda ramen för de fordon som de står i begrepp att måla till en plats i byggnaden, som en elektrisk låda på väggen. Detta trick hjälper till att hålla dammet fastnar i färgen. För att bevara det nya utseendet av kroppen måla
Varning

, tvätta bilen med mjukt vatten för att undvika förorening av ny färg med mineraler, tvätta bilen med en lämplig polish eller schampo, vaxa bilen regelbundet efter en tvätt för att hålla smuts från att finna sin väg in i strukturen på den nya färgen, och vaxa bilen under en varm sol, eller kommer du missfärgad den nya färgen.
Typer

Du kan klä din bil med en ny, tillfällig lack för en speciell händelse. Ett tyskt företag marknadsför sina egna tillfälliga billack - kallade foliacar - som du kan använda utan att behöva ta bort den ursprungliga färgen. Och du kan gå tillbaka till den föregående färgen på din bil när du vill. Och om du är den konstnärliga typen, kan du använda billack att omvandla kroppen av din bil till en duk. Bara välja vilket tema du gillar och måla din konstnärliga pjäs (se Resources nedan).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124405.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.