Om Vindruta-Bricka Pumps

Vindrutetorkare kräver en vindruta bricka, ett system som använder en pump för att producera flytande vindrutan vatten, för att fungera korrekt. Systemet tillåter vindrutan bladen att torka fönstret i ett flytande sätt. Utan vindrutan-bricka pump, skulle vätskan inte utsöndras och bladen inte skulle fungera korrekt. Betydelse

Motorfordon använder 1:59 vindrutetorkare för att svepa över framsidan och, i vissa fall, bakrutor av ett fordon. Den svepande rörelse används för att effektivt torka bort regn och skräp. Som på uppdrag av lag, skall operativa fordon, såsom bilar, bussar, tåg, flygplan och vattenfarkoster, utrustas med vindrutetorkare. Denna lag verkar för att säkerställa att varje bilist är i drift sitt fordon med en obehindrad sikt över vägen.
Geografi

Hundratals tillverkare runt om i världen producerar vindrutan- bricka pumpar, dock är Trico Products mest kända och respekterade. Den Trico spolarpumpen inventering omfattar 37 OEM style 12-volts pumpar, även modeller 11-529, 11-530 (var förenligt med husvagn, Grand Caravan, Town & Country, Voyager, och PT Crusier).


Effekter

flesta vindrutespolare pumpar kommer med stor slanglängd, överskjutande längd som inte används kan döljas i rutan bredvid oljebehållaren. För enkel hantering, ersättare vindrutan-bricka pumpar kontakten i dragningen av den ursprungliga pumpen.
Överväganden

ligger på den nedre sidan av vattentanken, vindruta-bricka pumpar producerar en vätska vindruta bricka som smörjer och tillåter svepande rörelse av vindrutan blad. Denna vätska används sedan för att rena buggar, smuts, sot, skräp och insättningar från fönstret. Beroende på modell, kan de flesta spolarpump kit producera spray makt fabriken originalutrustning (42psi är det rekommenderade trycket för en 1 liters behållare). De flesta ersättning kit är tillverkade för att passa befintliga intervallfunktion, beroende på märke och modell av bilen förstås. Pumpar är även effektiva i hårt kallt väder, när det är nödvändigt att lossa hård snö från ett fönster.
Fördelar

Vindrutespolare pumpar är i allmänhet säljs med en reservoar och Pumpsats. Satsen används till för allmänt underhåll och reparation av de ursprungliga och ersättning equipment.Some pumpar vindrutespolare är exklusivt för bakrutor. Modeller med en främre och bakrutetorkare /spolare kommer att märkas i enlighet med detta. Verifiera artikelnummer på befintlig enhet - om byte - innan beställning
Storlek

Vindrutespolare pumpar kan köpas online på Amazon och Nextag eller i en. butikskedja som Target från $ 6 för en grundläggande manuell version till $ 21 för en bricka ersättare pump kit. Kommersiella modeller som Liquidynamics Air Dubbelmembranpump kan kostar så mycket som $ 300 på nätet.
Varning

Säkerställ korrekt körsäkerhet med en ny eller byta vindruta-bricka pump. En skadad eller inte fungerar bricka pump kan leda till en olycka på grund av dålig sikt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124401.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.