Om RV Batterier

RV batterier lagra el för att förse fritidsfordon med 12v ström när det behövs. När RV drivs, kommer RV batteriet automatiskt dras. Alternativt, när RV är i camping-läge, kan det vara utrustad för att ladda batteriet med solenergi (solceller) paneler fästa taket för att samla in och utnyttja solens energi. Funktioner

djupt cykel bly RV batterier är byggda för att tåla töms och laddas repetitivt. RV batterier varar längre än bilbatterier som, om den används på ett liknande sätt till en RV batteri, kan medföra skador på cellerna, och batteriet kommer inte hålla laddningen.
Funktion

RV batterier kan köra 12v lampor, en vattenpump, fläkt, ac /dc-TV, mikrovågsugn och andra små apparater intermittent. Köra ner batteriet till den sista 20 procent inte skadar själva batteriet, eftersom batterierna är gjorda för att tömmas och laddas om.
Fördelar

RV batterier gynnar recreationalist genom att förse honom med livets goda hemifrån även i de mest avlägsna områdena. Detta sätt övergången från ett hem på ett fundament till ett hem på hjul, går smidigt, och alla bekvämligheter han brukade är fristående i RV.
Storlek

RV batterier är större och tyngre än vanliga bilbatterier. RV batterier varar längre än bilbatterier, eftersom de var byggda för tunga slitage och konstant användning. Med rätt skötsel och underhåll, bör RV batterierna räcka beroende på deras användning.
Varning

alltid skyddsglasögon och handskar vid hantering av RV batterier. Batteriet är starkt frätande och kan inte skilja mellan din hud och dina kläder. Hål visas i kläder som kommit i kontakt med batterisyra, och huden kommer att brinna vid kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124391.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.