Var att sätta Jack stå på en Trans Am

Göra din egen bil underhåll kan du spara en hel del pengar, och kan ge dig en stor känsla av stolthet och prestation. I slutet av 1960 och början av 1970, var en av de mest populära fordon på vägen Pontiac Trans Am. Med sin enkla design, var Trans Am också en populär bil för hemmet mekaniker. Pallbockar är en viktig punkt för alla mekaniker som kommer att göra arbetet under fordonet, och att veta hur man korrekt att placera din Trans Am: s pallbockar kommer att hålla dig säker när du arbetar på din bil. Saker du behöver
Bil jackJack standsOwner manual
Visa fler instruktioner
1

köra din bil på en plan yta. Det är viktigt att du bara ställa bilen upp på pallbockar på en plan yta för att undvika växling eller tippning.
2

Dra parkeringsbromsen upp på din bil. Kontrollera att bromsen är helt engagerad för att hålla bilen från att flytta medan du arbetar med den.
3

Skjut domkraften under bilen, centrera den under antingen framaxeln på din bil eller bakaxeln, beroende på vilken ände av bil du behöver för att stödja. Du kan också använda jack poäng om din Trans Am har dem. Jack fordonet upp högt nog att du enkelt kan placera din pallbock under bilen.
4

Placera pallbockar direkt bakom framhjulen på din Trans Am om du arbetar på fronten. Det bör finnas ett förstärkt område bakom ratten som är säker för dina montrar. Om du arbetar på baksidan slutet, kommer det att finnas ett litet område precis framför bakdäcken som är stark nog för att placera dina pallbockar.
5

Sänk din jack långsamt, vilket gör att din bil lägger sig försiktigt på domkraften. Era montrar ska sitta och bör inte böja eller punktera kroppen av din Trans Am. Om någon rörelse sker, lyfter bilen tillbaka upp och justera läktaren.
6

Ställ dina händer på det rikligt av din Trans Am och tillämpa en mild mängd tryck. Bilen skall vila stadigt på pallbockar och bör inte flyttas när du klippa den. Det är viktigt att din Trans Am fästas ordentligt på pallbockar för att hålla dig säker medan du är under den. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124388.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.