Hur man tar bort självhäftande vinyl Tile

Du har nu tagit bort det vinyl plattor från ditt golv, men nu är du kvar med ett hårt lim som du inte kan tyckas att skrapa bort. Vinyl fästmassa måste mjukas upp innan det kan tas bort. Försöker värma limmet med en värmepistol och sedan skrapa bort det brukade vara det enda alternativet för att få limmet upp som inte involverar en mycket illaluktande, mycket giftigt lim remover. Lyckligtvis fästmassa removers är nu säkrare att använda, och att ta bort vinyl fästmassa kan göras på ett par timmar. Saker du behöver
Bärbara vakuum
Handskar tvättlapp
Ansiktsmask
Soap
vatten
Handdukar
Vinyl golv och lim remover
GOLVSKRAPA eller breda spackel
Visa fler instruktioner
1

Rengör golvet för att se alla av löst skräp och smuts avlägsnas från området. Du vill inte ha gamla vinyl chips blir fast på vinyl lim som du försöker ta bort.
2

Spray en 2-av-2-fots område med självhäftande remover som du väljer. Använd handskar och ansiktsmask när du gör detta och se till att området är väl ventilerat.
3

Låt limmet remover för att ansluta sig till lim för den rekommenderade tiden på behållaren. Du vill inte gå utanför denna tidsperiod. Om du inte tillåter att plockaren att sitta tillräckligt länge, kommer du vara tvungen att ansöka på nytt och vänta igen för att lossa limmet. Om du tillåter remover för att sitta för länge limmet kan börja hårdna igen.
4

Skrapa uppmjukade limmet med en bred spatel eller golv skrapa. Kontinuerligt rengöra din skrapan genom att torka av bladet med en våt trasa. Du kanske vill spraya lim remover på ett annat område, så att det kan börja lösas upp medan du skrapar det första avsnittet.
5

Städa upp limmet fria området med tvål och varmt vatten. Torka området med en handduk och låt minst en timme innan du använder området igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124363.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.