Hur man gör en jordbävning Kit för en bil

med en jordbävning kit lätt framställas för bilen är en smart och viktig sak att göra. Här är några enkla livräddande och effektiva poster alla i en sådan jordbävning utsatta området ska bära med dig i din bil. Kom ihåg att sunt förnuft är nyckeln när monteringen detta kit. Tänk dig själv att gå på en oväntad ledighet behöver viktiga saker att stödja dig. Saker du behöver
Blanket
Ficklampa
Vatten Löparskor
Torkad mellanmål varor
Förbandslåda
Jacket
Mobiltelefon
Cash
Pet food
Visa fler instruktioner
1

Få en stor låda eller en hanteras väska som kommer att rymma flera säkerhets-och objekt överlevnad. Se till att den är stor nog att rymma åtminstone ett dussin artiklar.
2

Placera en filt, ficklampa, vatten i tre dagar för upp till fyra personer om en familj är större (justera detta), torkades mat för tre dagar, löparskor, jacka och mobiltelefon i en stor låda eller hanteras väska. Dessutom, se till att ha en lista med telefonnummer till folk att ringa i fall du är i mitten av ett område du inte kan få ut av med din bil. Addera 3

Förvara låda av jordbävningen objekt i en sval plats i bilen. Se till att kontrollera den mat och vatten artiklar regelbundet för utgången av densamma. Byt ut dessa objekt som behövs. Var noga med att ta ut batterierna ur ficklampan för att förhindra korrosion av samma i händelse av att det sitter i lådan under en längre tidsperiod. Vet att du har tillräckligt med grundläggande överlevnad objekt som hjälper dig tills professionell hjälp kan komma till din undsättning.
4

Bär åtminstone tillräckligt med pengar för att köpa gas och ett billigt hotellrum för natten bör du ha till lämna området och övernatta någonstans. Detta kan vara någonstans mellan hundra och två hundra dollar. Detta kommer åtminstone ge din logi och gas. Vidare kan bankomater vara ur bruk om jordbävningen är allvarlig nog, vilket begränsar användningen av ditt bankomatkort.
5

Ge burkmat för dina husdjur. Torkad mat är bra, men det kan gå illa i solen och som sådan kommer den burkmat hålla längre. Försök att välja det vändbart konserverad sällskapsdjur. Om detta inte är tillgängligt, sätta en konservöppnare och ett par skedar i bilen för att dela ut. Var noga med att sätta små sällskapsdjur skålar och kanske ett fordon bärare för ditt husdjur eller husdjur om din bil är stor nog att rymma det. Ta alla sällskapsdjur poster du kan ha samt reservdelar koppel för att hålla ditt husdjur säker medan fördrivits från sin omgivning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124362.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.