Hur att granska drivlina och CV stövlar i en Chevy Avalanche

Chevy Avalanche är en del SUV och en del lastbil. Men oavsett hur många kombinationer av fordon det innehåller, det kräver fortfarande mycket av samma underhåll som någon bil. Ett typexempel, undersöka drivlina och CV stövlar. Det är lätt att göra och kan spara en hel del pengar om du fånga torr röta innan du måste byta drivknut. Saker du behöver
Chevy Avalanche
Ficklampa
Rag
Visa fler instruktioner
1

glider under din Chevy Avalanche bredvid hjulet väl och lokalisera drivlina och en av CV stövlar. Drivlinan är hårdvaran som färdas från styrsystemet i bilen genom CV boot och in i hjulhuset. CV boot omsluter CV-leden, vilket är det hårdvaran som vänder hjulen när du använder bilen. Den gummiskydd och omgivande hårdvara kommer att vara lätt att upptäcka.
2

Inspektera drivlinan för att kontrollera att det inte är onormalt böjd. Detta är en sällsynt företeelse om inte Chevy Avalanche har varit i en olycka eller bara slå en jättegryta. Smuts, sot och andra vägkanten uppbyggnad är vanliga. Se bara till att hårdvaran i drivlinan är inte rostar eller korroderar.
3

Look till CV boot för att se om det finns någon torr-röta, skavda, sprickbildning, delning eller andra hål . Om så är fallet, då är det dags för din CV boot bytas ut.
4

test för att se om det finns någon läcka smörjmedel som inte är lätt att se med blotta ögat genom att placera en bit ren din rag mot CV boot. Om en stor mängd smörjmedel ses på trasan, så har du en läcka och CV boot behöver bytas.
5

fortsätta kontrollera resten av dina drivlinor och CV stövlar på de andra tre hjulhusen på din Chevy Avalanche.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124350.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.