Hur att granska drivlina och CV stövlar i en Chevy Silverado

Även om din Chevy Silverado lastbil är ganska stor, det kräver fortfarande små underhåll kontroller för att säkerställa att den fungerar på vägen. En av dessa underhåll kontroller undersöker drivlina och CV stövlar för att se till att stövlarna ordentligt håller smörjningen. Här är hur man utför denna kontroll på bara några minuter. Saker du behöver
Chevy Silverado
Ficklampa
Rag
Visa fler instruktioner
1

krypa under din lastbil och lokalisera drivlina och CV stövlar. På Chevy Silverado, kommer CV stövlar placeras intill varje hjul väl. Drivlinan hänvisar till hårdvaran som ansluter styrsystemet till CV-leden (hittades i bagageutrymmet.) Du kommer att märka en känga och motsvarande drivlina bredvid varje däck.
2

Inspektera varje CV boot på din Chevy Silverado och utseende för torr röta, sprickbildning, nötning eller delning av gummit. Om något av dessa saker har inträffat, då CV boot behöver bytas.
3

Rengör drivlinan med ditt trasa och se om det finns någon korrosion eller om hårdvaran är onormalt böjd. Drivlinan håller genomgående i god form under livet av en lastbil. (Smuts och grime uppbyggnad är normala.)
4

Ta ditt trasa och torka en ren del av den längs CV boot. Om ett överskott av smörjning finns på trasan, så har du en läcka och CV boot behöver bytas.
5

slutföra prövningen av CV stövlar och drivlina på din Chevy Silverado genom kolla in resten av hjulhusen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124345.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.