Förhindra att en bil blir stulen

Enligt en rapport från LoJac, under 2007 över en miljon bilar stals i USA, som står för omkring en bil varje trettio sekunder eller mindre. Om du tror att du inte behöver oroa dig för att din bil är inte en snabb eller speciellt märkvärdig en, tänk om. Det genomsnittliga värdet av stulna fordon är under sju tusen dollar. Instruktioner
1

Håll dina nycklar på dig. Skulle du tro att nästan tjugo procent av alla stulna bilar har nycklarna kvar i dem? Gör det inte lätt för en biltjuv. Ta dina nycklar ur tändningen, och inte lämna dem under en matta eller i konsolen, heller.
2

Kavla upp fönster och låsa dörrar, även om du kommer bara att vara ute av bilen för en minut eller två. Femtio procent av stulna bilar har olåsta dörrar. Ett fönster som är kvar ner ens en tum eller två gör det lättare för en tjuv att komma in.
3

Installera ett larm eller annan stöldskydd. Dessa inkluderar alarm, broms och däck lås, lås för ratt eller styrkolonner, fönster toning och VIN etsning på fönster. Även larm och lås kan vara ett självklart avskräckande, toning och etsning är också skrämmande att tjuvar. Om dina fönster är tonade, kommer en tjuv inte lätt se innehållet i din bil, och kommer att kika in för att räkna ut det bästa sättet i. VIN etsning innebär en tjuv måste ta bort alla fönster innan du säljer eller använder fordonet.
4

Park i garaget istället din uppfart, om du har en. Parkera alltid på väl upplysta områden. Om du använder övervakad parkering eller deltagit mycket, bara ge betjänt eller parkering skötare en tändning /dörr nyckel. Se till att din stam, handskfack och konsolen använder en annan nyckel och, om de inte har dem rekeyed.
5

Inaktivera din bil om du måste lämna det suttit en lång tid . Gör det på ett sätt som är lätt för dig att fixa när du är redo att använda den igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124341.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.