Hur gör jag en anmälan i Philadelphia

Potholes orsakar skador på fordon och kan även vara den bakomliggande orsaken till mer allvarliga olyckor som förare väja för att undvika dem eller poppa ut av dem startled och skakig. Sinkholes, potthål, hjulspår väg och raviner är genomgripande vägbanan problem över hela landet. Under sin "Operation Smooth Streets" initiativet, har staden Philadelphia en effektiv handlingsplan för att lokalisera och reparera potthål innan de utlösa förödelse. Om du faller offer för en av stadens svälja hål, ta en minut för att rapportera det så de följande i ditt kölvatten inte kommer att drabbas av samma öde. Instruktioner
1

Hitta en jättegryta. Du kommer att märka det säkert när du antingen springa rakt in i det eller bara missa det genom skruvat vilt.
2

Anteckna adressen. Gatan namn är viktigt, liksom eventuella korsning. Om du kan, hitta numret på byggnaden närmast potthål. Att vara så specifik som du kan kommer att försäkra att en jämn Streets mål att jättegryta och inte en annan av vägbanan s pockmarks.
3

Rapportera gropen och dess plats genom att ringa Smooth Streets Customer Affairs Unit vid (215) 686-5560.
4

Gå online till potthål webbplats (se Resurser). Gå till "Klicka här för att rapportera en gata fel."
5

Fyll i adressen till jättegryta tillsammans med en beskrivning av väglaget. Inkludera ditt namn, telefonnummer och e-postadress ifall stadens arbetare behöver för att kontrollera den information du angav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124339.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.