Hur man installerar en bränsletank på en Toyota Camry

Toyota Camry fick sin början i 1983 som en japansk bil speciellt avsedd för den amerikanska bilmarknaden. Toyota har sedan utvecklat Camry i tre allmänna typer av modeller: Basic, sportig och lyxig. Men om du behöver installera en ny bränsletank i din 1992 eller nyare modell Camry, det finns bara ett enkelt sätt att göra det för alla typer. Saker du behöver
hävert slang
bränslebehållare
Ordet jack
Träbräde
Bränsletank
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batterikabeln vid bilens bakre. Ta av tanklocket och satte in en hävert slang för att tömma kvarvarande bränsle i en bränslebehållare. Ställ undan behållare för senare.
2

Ta av bränsleledningar och alla slangar på och runt den befintliga bränsletanken. Knyt banden tank sele från vardera sidan av tanken och använda en domkraft för att sänka bränsletanken till marken med en planka undertill för stöd.
3

Lyft nya bränsletanken upp med domkraft för att stödja det tills du installerar båda hallarna sidotank. Se till att tanken är direkt under stammen innan du går vidare. Justera inställningen av hallarna till 15 kg. med en momentnyckel för perfekt täthet. Anslut sedan remmarna tank selen och slangar på och runt tanken för att hålla den på plats.
4

Fäst parkering fästet bromsvajern och dess returfjäder på baksidan av tanken. Input fodret, avkastning och avdunstning slangar runt tanken, och installera tanklocket och luftventilator slangar samt bak och center avgasrör.
5

Få bränsle behållaren och pumpat slangen och börja fylla din tank. Häll gasen långsamt i tanken för att förhindra bränslespill. När behållaren är tom, lägg tanklocket igen.
6

Anslut batterikabeln till den bakre delen av bilen när tanken har fyllts. Kontrollera igen för läckor eller lösa ledningar. Om allt ser bra ut, kör motorn i några minuter, sedan ta en kort biltur för att testa att din bränslesystemet fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124335.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.