Felsökning av Styrsystem i en Oldsmobile Alero

Oldsmobile Alero ersatte Cutlass som Oldsmobile kompakta erbjudande. Den Alero trädde produktion 1998 och var den sista bilen som säljs under Oldsmobile varumärket. Om du inte är redo att gå vidare och tänker behålla din Alero på vägen tills den dör, kommer du vill ägna särskild uppmärksamhet åt styrsystemet. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Rotera dina däck var 15.000 miles. Se till att de är balanserade, i gott skick och trycket ännu. Se till att hjulen är i linje. Wheel slitage och justering orsakar många vanliga problem med styrningen.
2

Toppa din styrservoolja om nivåer droppe. Använd vätska servostyrning bara, inte automatisk transmissionsolja. Kontrollera remmen för slirning och linjen för läckor eller lösa anslutningar. Byt ut din vätska om du hittar tecken på kontamination eller luft. Addera 3

service styrsystemet för att se till att kopplingen är i gott skick, välsmord och anslutningar är rätt justerade. Du bör kontrollera åtminstone var 30.000 miles. Om du bor på toppen av koppling, vätska, och hjul som du bör hålla ditt styrsystem i gott skick. Skulle problem uppstå, kan du söka efter lösningar på andra ställen i systemet.
4

söker enkla problem som kan påverka styrningen. Kontrollera för att se om du överbelastar din bil eller om något stör däcken.
5

Kontrollera makten delar styrväxeln att se till att de är smorda och arbetar. Du kan också behöva justeras växellådan eller ersätta den helt och hållet. Du bör också se till att din servopumpen ger tillräckligt tryck i systemet, och att det inte är löst och skrammel.
6

Inspektera dina bromsar att se till att de inte drar. Du kan behöva byta bromsok, huvudcylindern eller rotorerna och trummor. Om du problemet kvarstår, kontrollera hjullager, stötar och fjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124329.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.