Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en VW Jetta

VW Jetta är ett populärt val för den lilla, eleganta sedan marknaden i Amerika. Jetta förare kan också se till att deras fordon varar många år genom att utföra grundläggande vätska underhåll. Kontroll av kraftstyrningsventilen vätskenivån regelbundet kan bidra till att förbättra livet för din bil och undvika kostsamma skador orsakade av läckage i systemet, samtidigt garantera att din bil är säker på vägen. Saker du behöver
Volkswagen-godkänd servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera strömtillförseln-styrningen vätskenivån i din VW Jetta var 15.000 miles. Vid denna tid bör du också kontrollera de andra vätskorna under huven, inklusive transmissionsolja, bromsvätska och kylarvätska. Du kan kontrollera vätskor tidigare om du misstänker en läcka.
2

Park din VW Jetta på en plan yta innan du kontrollerar vätskenivåer för att säkerställa en korrekt behandling, och ta del av om motorn är varm eller kall innan du läser kraftstyrningsventilen nivå, eftersom nivåerna för varma och kalla vätskor skiljer.
3

Lokalisera styrservo oljebehållaren i motorrummet. Behållaren ska vara ansluten till servopumpen och tydligt märkta. Ta bort locket för att kontrollera vätskenivån för antingen "Hot" eller "Cold" beroende på motorns temperatur.
4

Lägg VW-godkänd vätska servostyrning Om vätskenivån är under låg-nivå markera. Tillsätt vätska väldigt långsamt för att undvika överfyllning av behållaren kapseln, och dränera överflödig vätska om det behövs genom att lossa slangen vid basen av behållaren.
5

Inspektera hela styrservo systemet när du lägger vätska till Kontrollera om det finns trasiga, slitna eller lösa delar som kan resultera i ett läckage. Byt ut eventuella defekta delar omedelbart, så varm vätska läcker in i motorn kommer att resultera i allvarliga skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124275.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.