Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Plymouth Neon

Underhålla effektnivåer Steering Fluid är en grundläggande underhåll procedur du kan göra hemma för din Plymouth Neon. Du kan förlänga livet för någon Neon genom att utföra vätska underhåll. Den servostyrning vätskenivån är lätt att kontrollera när du har hittat den vätskebehållare och en snabb inspektion av servostyrningen kan spara tid och pengar på reparationer. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera styrservovätskans nivå för något år Plymouth Neon var 30.000 miles om du använder bilen för normal användning, eller var 15.000 miles för tung användning. Du ska inte behöva lägga vätska servostyrning förr än 60.000 miles.
2

Kontrollera att din Plymouth Neon är parkerad på en plan yta och att motorn är kall innan du kontrollerar styrservovätskans nivå . Varm styrservoolja läser på en annan nivå än cool servostyrning vätska och kan resultera i en felaktig nivå läsning.
3

Hitta kraften reservoaren steering fluid under din huv i maskinavdelningen. Behållaren ska vara tydligt märkta och har vätskenivå markeringar på den.
4

Kontrollera att ser till att vätskan är högre än den låga nivån markeringen. Om vätskan är låg, tillsätt mer vätska försiktigt för att undvika att fylla över den maximala nivån markeringen. Om du över fylla behållaren, dränera överflödig vätska genom att lossa slangen i botten på behållaren.
5

Inspektera behållaren och anslutna slangar för eventuella sprickor, brott eller läckage i servostyrning systemet . Om du måste lägga vätska servostyrning ofta, även inspektera pumpen och ställ för våta fläckar som kan tyda på en läcka och ha delar servas vid behov. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124270.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.