Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Pontiac Bonneville

Kontrollera vätskenivån i din styrservoolja är en enkel hemma underhållsarbete för din Pontiac Bonneville och kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt fordon. Den svåraste delen av att kontrollera vätskenivån är att hitta vätskebehållare, men när du gör, är processen enkel och kan spara dig mycket tid och pengar på reparationer på vägen. Saker du behöver
Pontiac-godkänd styrservoolja eller automatisk transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera styrservovätskans nivå i din Pontiac Bonneville varje halvår . Du kan kontrollera vätskenivån tidigare om du upplever problem med styrningen eller misstänker en läcka.
2

Se till att din bil står parkerad på en plan yta och att motorn är kall innan du kontrollera vätskenivån servostyrning nivå. Styrservoolja som är varm eller på en sluttning kommer att resultera i en felaktig nivå läsning.
3

Öppna huven och leta reda på kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Behållaren är placerad på passagerarsidan av fordonet, på toppen av servopumpen och under generatorn. Leta efter en svart kapsel med en svart mössa.
4

Ta bort locket och oljestickan. Rengör oljestickan med en trasa och sätt tillbaka oljestickan och ta bort för att läsa vätskenivån. Tillsätt vätska mycket gradvis om det är under den låga markeringen, och se till att du inte lägger vätska över den maximala nivån markeringen.
5

Inspektera behållaren och omgivande slangar och klämmor för något slitna eller trasiga delar. Byt ut eventuella defekta komponenter eller ta bilen på service omedelbart, så varm vätska läcker in i motorn kan allvarligt skada din Pontiac Bonneville.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124264.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.