Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Subaru Outback

Subaru Outback kom ut på marknaden år 2000 för att komma in den växande marknaden för bil-sized stadsjeepar i Amerika. För alla Subaru Outback fordon, det är grundläggande vid procedurer hem underhåll du kan utföra för att förlänga livslängden på ditt fordon. Fluid underhåll bör utföras regelbundet, inklusive en styrservoolja kontroll och inspektion av hela servostyrningen. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera nivån på din styrservoolja när du kontrollerar andra vätskenivåer i din Subaru Outback. Du bör kontrollera vätska servostyrning, transmissionsolja, bromsvätska och kylarvätska var 15.000 miles eller tidigare om du misstänker en läcka eller får problem under körning.
2

Kontrollera att ditt fordon är parkerat på en plan yta och låt motorn minst en halvtimme för att svalna innan du kontrollerar styrservovätskans nivå, eftersom varm vätska kommer att läsa på en annan nivå än kall vätska.
3

Leta makten -styrning vätskebehållare på passagerarsidan i maskinavdelningen. Behållaren ska märkas.
4

Ta bort locket och använd oljestickan för att kontrollera vätskenivån avläsning. Rengör mätstickan bort med en trasa först, sedan åter sätta in och ta för att kontrollera nivån. Om vätskan är lägre än den låga nivån varumärke, gradvis lägga vätska till behållaren.
5

Konsultera din instruktionsbok för artikelnummer på fabriken fill power steering fluid, eller använd någon vätska servostyrning som är godkänd för användning med Subaru fordon. Information om fordonets kompatibilitet är skrivet på flaskan av någon vätska som säljs på hyllan. Genomföra en grundlig inspektion av alla komponenter servostyrning synliga när du kontrollera vätskenivån servostyrning
6

. Kontrollera behållaren, slangar och klämmor för eventuella delar som är slitna eller trasiga och byt ut skadade delar omedelbart för att förhindra läckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124263.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.