Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe, Hyundais första SUV, infördes under 2001. Home underhåll för alla Santa Fe fordon är i grunden samma, särskilt de flytande kontroller styrservoolja och andra. Medan vissa Hyundai Santa Fe fordon har upplevt problem med styrsystemet, kontrollera vätskenivåer hjälper dig att fånga problem tidigt och förhindra skador på ditt fordon. Saker du behöver
Hyundai-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

kontrollera vätskenivån servostyrning när du kontrollerar andra vätskenivåer på din Hyundai Santa Fe för var 15.000 till 30.000 miles. Kontrollera nivån på din styrservoolja, transmissionsolja, bromsvätska och kylvätska samt.
2

Parkera fordonet på ett plant underlag när de förbereder för att göra en flytande kontroll, och vänta på att motorn coolt. Varm styrservoolja eller en lutande yta kan resultera i en felaktig läsning av styrservobehållaren nivå.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Den styrservoolja bör vara tydligt märkta, så är vätskenivån markeringarna på behållaren.
4

Kontrollera att styrservoolja är högre än den låga markeringen och ta bort locket och tillsätt vätska till reservoaren om så är nödvändigt. Tillsätt vätska långsamt för att undvika att lämna behållaren över max-markeringen.
5

Inspektera de andra komponenterna servostyrning som slangar och klämmor när du checkar effektnivåer Steering Fluid, letar efter slitna trasiga, eller spruckna platser som skulle kunna resultera i ett läckage.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124254.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.