Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Geo Tracker

Geo Tracker är ett internationellt marknadsförs SUV som såldes i USA 1989-1997 i både hård-och mjuk-top sorter. Home underhåll för alla Geo Trackers är enkel och relativt likartad i alla årsmodeller för vätskenivåer och andra grundläggande underhåll. Den enda skillnaden är om din Geo Tracker används mycket i vilket fall du behöver för att utföra underhåll oftare. Saker du behöver
vätska Servostyrning för användning i Suzuki fordon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i din Geo Tracker var 15.000 miles, när du kontrollera andra vätskor som kylvätska, broms-och transmissionsolja. Kontrollera vätskenivåer tidigare om du märker läcka eller höra ljud under huven eller om din Geo Tracker används mycket. På en plan yta
2

Parkera fordonet och se till att motorn är kall innan du kontrollera alla vätskenivåer, eftersom en lutande yta eller varma vätskor kommer att orsaka läsningen att vara felaktig.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid på höger sida av motorn, märkt " Servostyrning. " Kontrollera vätskenivån märken på behållaren för att se till att vätskan är högre än den låga nivån märket.
4

Tillsätt vätska servostyrning vid behov, men var försiktig och tillsätt vätskan långsamt för att undvika påfyllning över den högsta nivån varumärke.
5

Kontrollera behållaren och omgivande slangar och klämmor för att säkerställa att inga delar är lösa, spruckna eller brutna och byt ut slitna delar för att undvika effektbrist läckor Steering Fluid.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124252.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.