Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Dodge Intrepid

Dodge Intrepid, en full-size sedan, var i produktion från 1993 till 2004, med en större översyn under 1997 mellan de första och andra generationen. Medan många aspekter av motorn och interiören har ändrats, har båda generationerna av Intrepid fordon varit kända för att få problem med servostyrningen. Korrekt vätska underhåll kan hjälpa till att förebygga problem, samt inspekterar styrsystemet när du kontrollera vätskenivåer. Saker du behöver Flighter Dodge-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i din Dodge Intrepid varje 7500 miles när du också kontrollera vätskenivåer i broms-och växellådsoljor och kylvätska.
2

Park ditt Intrepid på en plan yta och vänta tills motorn svalna innan du kontrollerar vätskenivåer. En ojämn yta eller varm vätska kan artificiellt ändra vätskenivån och störa en korrekt vätskenivå läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid nära motorn. Behållaren ska vara tydligt märkta, men konsultera din instruktionsbok för en detaljerad karta över motorn om du inte kan hitta den.
4

Ta av locket på behållaren och kontrollera att vätskenivån är högre än den låga nivån märket men inte överstiger den högsta nivån. Lägg Dodge-godkänd vätska som behövs.
5

Kontrollera behållaren, slangar och klämmor för lösa delar och sprickor eller brott som kan orsaka en läcka. Om du har att lägga vätska servostyrning regelbundet, har du förmodligen en läcka i systemet. Om du kan hitta läckan själv, ersätta de nödvändiga delarna. Men om du inte kan hitta läckan, ta bilen för kontroll omedelbart.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124251.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.