Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Chevy Avalanche

Chevy Avalanche är en ny innovation för personbilar lastbilar. Byggd med kabinen i en SUV och en lastbil säng, erbjuder Avalanche en innovativ "midgate" eller flyttbar barriär separerar hytten och sängen. Medan specialutgåvor och olika generationer sedan den ursprungliga 2002-modellen har uppdaterat makten, har lyxiga funktioner och trim, grundläggande underhåll som vätskenivån underhåll oförändrad för alla Avalanche fordon. Saker du behöver
GM-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera effektnivåer Steering Fluid i din Chevy Avalanche minst var 15.000 miles eller tidigare om du börjar få svårt att styra eller läckor meddelande under huven.
2

Parkera fordonet på ett plant underlag och stäng av motorn innan du kontrollerar effektnivåer Steering Fluid. Om motorn är varm, låt den svalna i minst en halvtimme innan du arbetar under huven. Addera 3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid, som skall vara tydligt märkta, bredvid motorn. Ta bort locket för att kontrollera vätskenivån, se till att den är högre än den låga nivån märket men lägre än den maximala.
4

Fyll styrservoolja i din Chevy Avalanche med en GM-godkänd servostyrning vätska vid behov. Om du måste fylla på ofta, kolla efter läckor eller avbrott i slangar och kopplingar.
5

kontrollera tätheten under motorn förutom på slangar och kopplingar samt om du misstänker en läcka men kan " t hitta en, vara medveten om att det kan finnas en läcka i hydroboost systemet, vilket kan kräva reparation på generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124244.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.