Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Ford Taurus

Ford Taurus gjorde sin debut 1986, med produktionen uppdelad i flera generationer. De första och andra generationen, fram till 1995, är liknande, medan den tredje och fjärde förbättrad hantering. År 2006 meddelade Ford att man skulle stoppa produktionen av Taurus. Även om namnet återvände år 2008, är den nya Taurus modelleras mer efter en Five Hundred än tidigare generationer av Taurus för specifikationer och syften underhåll. Saker du behöver
servostyrning vätska för användning i Ford fordon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera vätskenivåer när Taurus är parkerad på en plan yta och motorn är kall. Varm vätska eller en lutande yta kommer både resulterar i en felaktig vätskenivån avläsning.
2

Läs vätskenivån på styrservoolja, beläget intill motorn och märkta. Se till att vätskan är högre än den låga markeringen, men inte överfulla över gränsvärdet.
3

Lägg servostyrning vätska som är godkänd för användning i Ford fordon, om det behövs. Du kan lägga vätska upp till den högsta nivån varumärke, men var försiktig om du hittar dig själv att lägga vätska med jämna mellanrum så att du kan ha en läcka.
4

Kontrollera behållaren, slangar, klämmor och andra styrande systemkomponenter för sprickor, brott eller läckage när du kontrollera vätskenivån. Om du hittar spruckna, trasiga eller lösa komponenter, byt ut dem omedelbart.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124234.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.