Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Chevy Corvette

Chevy Corvette, en populär amerikansk bil i produktion sedan 1953, fortfarande en kultklassiker. Om du ska köra en klassisk Corvette, kan modifieringar har gjorts under din huv, så se till att du lär dig att genomföra korrekt underhåll när du köper en Corvette. För gamla eller nya modeller, kan du kolla styrservo vätskenivåer själv. Saker du behöver
GM godkända servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta och stänga av den innan du bedöma styrservo vätskenivåer. Motorn måste vara kall innan du kontrollerar styrservo vätska, så om motorn är varm vänta ungefär en halvtimme innan du kontrollerar vätskenivåer.
2

Look för styrservo vätskebehållare på vardera sidan av motorn. Behållaren ska vara tydligt märkta, och du kan ta bort locket för att kontrollera vätskenivån.
3

Kontrollera att vätskenivåer är högre än den låga nivån märket, men inte över den maximala vätskenivån. Refill lite vätska med en GM-godkänd, servostyrning vätska, eller en speciell vätska avsedd för Corvetter, om så önskas.
4

Kontrollera slangar och kopplingar för läckor vid kontroll servostyrning vätskenivåer. Om du kör en Chevrolet Corvette från 2004, 2005 eller 2006, kan det ha varit tillverkare påminner om slangarna eller andra delar i power-styrsystemet, så om du inte har läckor eller felaktiga komponenter kontakta din återförsäljare för återkallelse information.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124231.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.